03 лютого відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади

 03 лютого відбулось  чергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади, основним питанням було: Про розвиток епідемічної ситуації на території Вижницької міської територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2; (Доповідав:  Чепіль О.Г. – голова територіальної громади, голова комісії). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення зазначеного питання комісія ВИРІШИЛА

 

1.        Інформацію про розвиток епідемічної ситуації на території Вижницької міської територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, взяти до відома.

 2.        Відділу освіти, культури, медицини і спорту Вижницької міської ради, керівникам закладів загальної середньої освіти продовжити дистанційну форму навчання терміном на один тиждень до 11 лютого 2022 року.

 3.        Керівникам закладів освіти:

 3.1. Організувати якісний освітній процес у закладах освіти за дистанційною формою навчання.

 3.2. Забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом і гострих респіраторних інфекцій.

 3.3. Тримати на контролі якість проведення уроків, занять з використанням технологій дистанційного навчання.

 3.4.Повідомити батьків учнів про продовження  дистанційної форми навчання.

  4.        Керівникам закладів дошкільної освіти працювати в очному режимі з дотриманням усіх карантинних обмежень та температурного режиму.

 

 

Термін – до 11.02.2022 року

 Голова міської комісії

 з питань ТЕБ та НС                                                                          Олексій ЧЕПІЛЬ