26 січня відбулось засідання 16-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради

 

26 січня, в приміщенні міської ради відбувся День депутата за темою: «Про зміни в податковому кодексі щодо місцевих податків і зборів»,  на якому були присутні: представники Вижницької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області, міський голова Олексій Чепіль, депутати міської ради, старости населених пунктів Вижницької ОТГ, працівники міської ради.

 Після чого, розпочалось засідання 16-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 21 питання. Серед основних: інформація постійної комісії міської ради з питань регламенту, забезпечення законності, протидії  корупції, депутатської діяльності та етики про явку депутатів міської ради на сесії та засідання постійних комісій в 2021 році; Про затвердження Перспективного плану розвитку мережі закладів загальної  середньої  освіти Вижницької  територіальної громади на 2022-2024 роки; Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Вижницької міської територіальної громади; Про виділення коштів; Про погодження договорів на утримання орендованого нерухомого майна, надання комунальних та експлуатаційних послуг нежитлових приміщень; Про розгляд Порядку передачі в оренду комунального майна, що є власністю Вижницької міської територіальної громади; Про надання згоди на передачу кисневої станції ОКНП «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»;  затвердження штатного розпису КНП «Вижницька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» ряд земельних та інших важливих питань. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.

 Засідання сесії Вижницької міської ради транслювалось он-лайн через офіційний веб-сайт Вижницької міської ради та всі бажаючі мали змогу спостерігати за порядком проведення сесії.

 На засіданні чергової сесії був присутній депутат обласної ради Олександр Шкурідін. Він повідомив про діяльність обласної комісії стосовно оздоровлення дітей та зазначив, що за висновками комісійного обстеження пансіонату «Зелені пагорби» (с.Виженка) вирішено підтримати Вижницьку міську раду в питанні доцільності передачі даного пансіонату у комунальну власність Вижницької громади.