Оголошення про формування конкурсної комісії по відбору незалежного члена Наглядової ради

   На виконання рішення 11 сесії Вижницької міської ради  VIII-го скликання від 03.08.2021 року № 190-11/21 «Про утворення наглядових рад комунальних підприємств Вижницької міської ради» Вижницька міська рада повідомляє, про утворення наглядової ради Комунального некомерційного підприємства «Вижницька  багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Вижницької міської ради.

 Запрошуємо охочих взяти участь в роботі конкурсної комісії по відбору кандидатів на посаду незалежного члена Наглядової ради

 До складу конкурсної комісії голова Вижницької міської ради включає осіб від таких суб’єктів подання:

 - один уповноважений представник від постійної комісій Вижницької міської ради з питань світи, культури, медицини, роботи з молоддю, фізкультури, спорту та туризму, яка призначається заступником голови конкурсної комісії;

 - один уповноважений представник від постійної комісій Вижницької міської ради з питань регламенту, дотримання законності, протидії корупції, депутатської діяльності і етики, яка призначається секретарем конкурсної комісії;

 - по одній особі від Відділів освіти, культури, медицини та спорту і правового забезпечення, організаційно-кадрової роботи та зв’язків з громадськістю;

 - не менше однієї уповноваженої особи від громадських організацій (об’єднань), що проводять свою діяльність у сфері протидії корупції та зареєстровані не менше одного року, на підставі їхніх письмових подань (при наявності подань).

 Члени конкурсної комісії за поданням громадських організацій (об’єднань) повинні відповідати критеріям, встановленим для незалежних членів наглядової ради, а саме:

          Член конкурсної комісії наглядової ради –  це фізична особа, яка відповідає таким вимогам:

          1. Наявність повної цивільної дієздатності.

          2. Має вищу освіту.

          3. Не є депутатом місцевої ради, посадовою особою органу місцевого самоврядування, членом виконавчого комітету органу місцевого самоврядування, державним службовцем, депутатом обласної ради, народним депутатом України, помічником-консультантом депутата місцевої, обласної ради чи народного депутата України.

          4. Не є та не була кінцевим бенефіціаром, засновником чи членом органу управління юридичних осіб або фізичною-особою підприємцем, які мали договірні відносини протягом останніх 5 років з комунальним підприємством.

          5. Не є та не була протягом останніх 5 років посадовою особою чи працівником даного комунального підприємства Вижницької міської ради або його дочірніх підприємств.

          6. Не є близькою особою для посадових осіб чи працівників комунального підприємства, депутатів Вижницької міської ради та працівників Органу Управління, керівників органу місцевого самоврядування.

          7. Не є та не була протягом попередніх 5 років працівником теперішнього або колишнього аудитора комунального підприємства.

          8. Не отримувала та не отримує винагороди від третіх осіб за виконання обов’язків члена наглядової ради.

          9. Є громадянином України.

          Члени конкурсної комісії за поданням Вижницької міської ради, повинні відповідати критеріям, встановленим для незалежних членів наглядової ради. (окрім вимоги, визначеної у пункті 3).

 Перелік документів для подання представників до конкурсної комісії:

 - від Вижницької міської ради розпорядження міського голови, заява про членство в конкурсній комісії, резюме представника;

 - від громадських організацій (об’єднань) – витяг з протоколу засідання громадської організації, заява про членство в конкурсній комісії, автобіографія.

 Документи для подання представників до конкурсної комісії приймаються до 23 грудня 2021 року.