11 лютого відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади

 11 лютого відбулось  чергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади, основним питанням було: Про розвиток епідемічної ситуації на території Вижницької міської територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2; (Доповідав:  Чепіль О.Г. – голова територіальної громади, голова комісії). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення зазначеного питання комісія ВИРІШИЛА

 1.         Інформацію про розвиток епідемічної ситуації на території Вижницької міської територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, взяти до відома.

       2. Відділу освіти, культури, медицини і спорту Вижницької міської ради:

 1.         Відновити очну форму навчання у закладах загальної середньої, позашкільної освіти Вижницької міської ради з 14 лютого 2022 року.

 2.         Керівникам закладів освіти, у разі погіршення епідеміологічної ситуації приймати рішення педагогічною радою про організацію дистанційної форми навчання.

 2.1 Повідомити батьків учнів про переведення закладів освіти на очну форму навчання.

 

Термін - з 14 лютого 2022 року

 

 

 

Голова міської комісії

 з питань ТЕБ та НС                                                                          Олексій ЧЕПІЛЬ

 

 

Секретар міської комісії

 з питань ТЕБ та НС                                                                        Василь ОСТАШЕК