Напрацювання Дорожньої карти з використання механізмів залучення громадян

08 лютого 2022 року в приміщенні сесійної зали Вижницької міської ради за підтримки програми DOBRE USAID та ГО "Український Народний Дім у Чернівцях" відбулась робоча зустріч з напрацювання Дорожньої карти з використання механізмів залучення громадян Вижницької міської територіальної громади.
Спікеркою зустрічі була Альона Матвійчук, Український Народний Дім представляли Дмитро Міцевич.
У обговоренні прийняли участь представники-активісти міста Вижниця та сторостинських округів громади, працівники та депутати міської ради, члени Молодіжної ради, начальник Вижницького районного сектору №1 філії Державної установи “Центр пробації’’ у Чернівецькій області Гавучак Іван, представники громадських організацій Галина Єрема, Олександр Клим та ін. Розглянули плюси та мінуси прийнятих механізмів та обговорили вже працюючі у громаді інструменти залучення громадян. Визначили, які існують проблеми впровадження відповідного інструменту.
Зустріч з громадою проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE, що виконується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID.
ГО "Український Народний Дім у Чернівцях" є регіональним партнером Програми DOBRE USAID у Чернівецькій області.
Вижницька міська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернівецькій області.