20 січня відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади

 20 січня відбулось  чергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади, основними питаннями було: Про розвиток епідемічної ситуації на території Вижницької міської територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2; Про підведення підсумків роботи Комісії з питань ТЕБ і НС у 2021 році та затвердження Плану роботи комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік (Доповідав:  Чепіль О.Г. – голова територіальної громади, голова комісії). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення зазначеного питання комісія ВИРІШИЛА

 1.                       Інформацію про розвиток епідемічної ситуації на території Вижницької міської територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, взяти до відома.

 2.                       Відділу освіти, культури, медицини і спорту Вижницької міської ради, керівникам закладів загальної середньої освіти:

  2.1.                 Перевести заклади загальної середньої, позашкільної освіти Вижницької міської ради на дистанційну форму навчання терміном на два тижні з 21 січня 2022 року.

 2.2.                 Дозволити учням, які не були вчасно повідомлені про переведення на дистанційну форму навчання, надати освітні послуги 21 січня 2022 року у приміщенні закладу.

 3.                  Керівникам закладів освіти:

 3.1.             Організувати якісний освітній процес у закладах освіти за дистанційною формою навчання.

 3.2.             Забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом і гострих респіраторних інфекцій.

 3.3.             Тримати на контролі якість проведення уроків, занять з використанням технологій дистанційного навчання.

 3.4.             Повідомити батьків учнів про переведення закладів освіти на дистанційну форму навчання.

  4.         Керівникам закладів дошкільної освіти працювати в очному режимі з дотриманням усіх карантинних обмежень та температурного режиму.

 По другому питанню:

 СЛУХАЛИ:

 Інформацію про підведення підсумків роботи Комісії з питань ТЕБ і НС у 2021 році та затвердження Плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік.

 ВИРІШИЛИ:

  1.      Затвердити План роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік, що додається.

 2.     Відділу оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту населення і території та взаємодії з правоохоронними органами довести План роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік до виконавців.

 

3.       Відповідальним за підготовку матеріалів надавати аналітичні довідки та пропозиції до проекту протокольного рішення комісії секретарю комісії з питань ТЕБ та НС Осташеку В.С.

 4.       Секретарю комісії з питань ТЕБ та НС Осташеку В.С. узагальнювати отриману інформацію та подавати на розгляд комісії з питань ТЕБ та НС

 

 

 

Термін - відповідно до плану на 2022 рік

 

 Голова міської комісії

 з питань ТЕБ та НС                                                                                                 Олексій ЧЕПІЛЬ

 

 
 

Секретар міської комісії

 з питань ТЕБ та НС                                                                                               Василь ОСТАШЕК