Фестиваль "Музичне Різдво" - гарний початок нового 2022 року

Ура! Новий 2022рік прийшов! А з ним прийшли нові плани і виклики.
Однією із складових забезпечення якості культурно-мистецької освіти є атестація педагогічних працівників. Минулого 2021 року викладачі мистецьких шкіл області успішно пройшли атестацію. Розпочався новий міжатестаційн період, наповнений різноманітними, цікавими і змістовними методичними заходами.
Окрім семінарів, які організовує Буковинський центр культури і мистецтва викладачі по класу фортепіано Черемоського територіального методоб'єднання в рамках Міжнародного фестивалю дитячої творчості "Музичне Різдво", яке впродовж 5-10 січня 2022 збере понад 450 солістів, учасників хореографічних колективів у нашому місті Вижниця, мають змогу переглянути 2 майстер-класи доцента кафедри фортепіано Академії музики і. М.Глінки м.Дніпро Наталії Золотарьової на тему: "Робота над стилем у творах віденських класиків на прикладі сонати В.А.Моцарта В dur" і "Робота над фактурою та фразуванням у творах українських композиторів на прикладі Етюду В.Косенка". Отримання двох сертифікатів - гарний початок нового 2022року.
Знаючи, що нас читають і за межами нашого району, запрошуємо викладачів сольного та хорового співу і хореографії на очні майстер-класи, які відбудуться 05 січня 2022 р. в м.Вижниця, а саме:
- майстер-клас від члена журі, народної артистки України, члена Національної спілки композиторів України, викладачки Київської дитячої академії мистецтв Лесі Горової о 15.30 в актовій залі Мистецької школи Вижницької міської ради;
- майстер-клас від члена журі, фіналістки 8 сезону "Танці з зірками", викладача Київської хореографічної студії, хореографа багатьох телевізійних проєктів Христини Заєць о 15.30 - зал хореографії у Вижницькому БК.
Учасникам майстер-класів будуть видані відповідні сертифікати.
В цей день з 11.00 у Вижницькому БК розпочнеться конкурсна програма фестивалю "Музичне Різдво" в номінаціях: інструментальне мистецтво, вокал, хореографія, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво. До складу журі запрошені і викладачі нашої Мистецької школи: Ірина Гулей, Фрозіна Шпак, Ганна Ватаманюк, Ірина Хотимська.
Фестиваль "Музичне Різдво" - гарний початок нового 2022 року. Хай він буде успішним, веселим і радісним для всіх учасників та гостей фестивалю.